Raeda Coaching » Coaching
Coaching2022-03-17T10:36:08+00:00

Coaching

Det finns en otrolig kraft och styrka inom dig, men kanske tappar du bort dem ibland, bland alla hinder och rädslor att misslyckas. Och riskerar att drömmar och längtan förblir just bara drömmar och längtan. Med Raedas professionella certifierade coacher kan din dröm hitta nya riktningar och uttryck. Vi hjälper dig hitta nya perspektiv och lösningar som hela tiden funnits där utan att du varit medveten om dem. Och vi använder oss av verktyg som vi har personliga erfarenheter av och som vi vet fungerar.

Med en professionell coach vid din sida får du yrkesmässig stöttning och blir utmanad när du sätter dina mål, pusselbitarna och stegen framåt faller på plats. Insikten infinner sig. Du maximerar din personliga utveckling helt enkelt.

Förändra och utvecklas med Raeda Coaching!

Läs mer om Coaching…

Lilla coachpaketet

Har du redan en klar målbild kring vad det är du verkligen vill, men kommer inte riktigt igång med hur du ska ta dig dit? Boka vårt lilla coachpaket och identifiera de första steg du behöver ta för att ta dig till mål och skapa strategier för att bemästra dina hinder. Då behåller du ditt mål i sikte.

Vi vet att förändringar kräver stöd i både med- och motgång. Därför får du möjlighet till kortare spontana kontakter med oss via mail eller sms så att du kan fråga kring en motgång eller kanske utforska hur du vill fira en framgång. Varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi en tid för ett första gratis samtal där vi pratar om hur vi kan hjälpa dig.

6.000kr för 6 tillfällen, inkl mailsupport / sms-support
Privatpersoner inkl moms
Företag/organisationer exkl moms

Stora coachpaketet 

Vet du inte riktigt vad du vill eller tycker du att du står och stampar på samma ställe utan att det egentligen finns något specifikt att klaga på, bara något diffust som skaver och gnager. Eller tycker du att det är svårt att sätta gränser för både dina och andras krav? För dig har vi skapat Stora coachpaketet. Vi utforskar ditt livshjul och dina drömmar. Vi bygger dina handlingsplaner och vägar förbi hinder och rädslor. Med coaching kommer du framåt, lite längre och lite fortare.

Förändringar kräver stöd i både med- och motgång. Därför får du möjlighet till kortare spontana kontakter med oss via mail eller sms så att du kan fråga kring en motgång eller kanske utforska hur du vill fira en framgång. Varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi en tid för ett första gratis samtal där vi pratar om hur vi kan hjälpa dig.

10.800kr för 12 tillfällen, inkl mailsupport / sms-support
Privatpersoner inkl moms
Företag/organisationer exkl moms

Livscoaching för självledarskap

Bryt negativa mönster och bygg Medvetna Attityder, det väcker mer livsglädje på din väg mot attraktiva mål. Med ett tryggt självledarskap kan du ta tillvara din inre lycka och glädje, ha tillit till dina krafter och styrkor och känna inre stolthet över dig själv.  Dessutom får du inre visshet om att du kan klara av det du möter i livet och bättre bemästra din inre stress.

Vi träffas 10 gånger för samtal och övningar som utvecklar dig att komma vidare oavsett utgångsläge. Du fortsätter din resa och arbetar med verktygen mellan våra träffar.

Investering: Paket med 10 träffar 8.975 kr inkl moms

Ge dig själv en kickstart och boka ett första gratis telefonsamtal, då är första steget redan tagit!

Specialerbjudande under 2018

Under 2018 har du möjlighet att gratis erhålla en mindfulnesskurs i priset för coaching. Att kombinera coaching med en mindfulnesskurs är ett mycket kraftfullt verktyg för att hitta och utveckla dina inre och yttre styrkor.

Är du intresserad och nyfiken på hur vi jobbar? Kom till vår inspirationsdag den 2 oktober 2018. Då bjuder vi på en dag med….

När du bokar hos oss erbjuder vi även

Delbetalning

Möjlighet till delbetalning utan ränta!

Vi erbjuder olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och uppdrag. Du kan t.ex. dela upp din betalning i 6 eller 12 månader.

Coaching Sunset

Mer Information Om Coaching

Livscoaching är ett ganska nytt begrepp och vi får många frågor om hur vi arbetar som coacher och vi besvarar dem mer än gärna.

Coaching handlar om att vi tillsammans utifrån ditt nuläge skapar den väg som bär fram mot de mål du önskar och vill nå. Våra möten med strukturerade, professionella samtal är bara en liten del av coachingen. Mellan våra möten arbetar du med de verktyg vi kommer överens om och som utformas genom din målsättning. Du provar, testar och tränar. Tillsammans utvärderar vi och hittar nya perspektiv. Genom att omsätta nya insikter och kunskaper i handling förbättras din självkännedom och målgång. Det som krävs av dig är att du verkligen vill förändra och är beredd på den ansträngning som krävs. Vi som coacher stödjer dig att ta tillvara de lärdomar du upptäcker och tillsammans skapar vi dina nya strategier som tar dig framåt. Vi ger dig inga råd, vi lyssnar och ställer frågor (ibland tuffa) som hjälper dig att ta dig vidare dit du vill vara i livet, oavsett var du befinner dig just nu.

Funderar du någonsin över varför det är viktigt för dig med alla måsten/borde/borde inte? Vet du med säkerhet vilken värdering du har som ligger bakom? Alla har vi värderingar som styr det vi gör, det är bara det att vi ofta inte har reflekterat kring varför vi gör som vi gör eller tycker som vi tycker. ”Jag borde säga nej nästa gång de frågar om jag kan ställa upp.” Varför då? Varför är det viktigt att du kan säga nej? Vad skulle du få ut av att kunna säga nej eller ja till olika saker i livet? Vem är du när du säger nej eller ja? Tänker du kanske att du inte vet vilka styrkor du har som du kan använda”. Då hjälper vi dig att ta reda på dem. För alla människor har fantastiska inre styrkor men, vi är gärna fostrade till att vara bättre på att fokusera svagheterna. Och att mest fokusera svagheter är ett hinder för att hitta sina styrkor. Med livscoaching koncentrerar vi oss på sakfrågor, inte på dig som person. Det behövs inte, för du är redan fantastisk som du är. Det är dina hinder för att bli trygg med det som tillsammans jobbar med.

Tips 1

För att utforska dina hinder, lyssna efter när du säger ”men”. Hinder kommer nämligen oftast efter just ordet ”men”.

Tips 2

Har du tänkt på hur ofta vi använder oss av ord som måste eller borde? ”Usch nej, nu måste jag verkligen städa.” eller ”Jag borde egentligen börja träna” eller ”Jag borde inte bry mig om när Lisa surar och gnäller.” Brukar du fundera på för vems skull du måste städa, eller vem det är som tycker att du borde börja träna eller varför du inte borde bry dig om Lisas surande och gnällande.

Ett fantastiskt sätt att lära känna dig själv och din livsvärld är att ge dig själv tid för reflektion. Genom att skriva en alldeles egen reflektionsbok, som är bara din och som du absolut inte är skyldig att visa någon, ger du dig möjlighet att både nära följa vem du är och din utveckling. Du ger dig själv ett härligt verktyg som kan öka ditt medvetande om vad det är som påverkar och formar ditt liv. Det bidrar till att du lättare kan göra nya val som stärker dig till ett starkt inre ledarskap. Skrivande är en effektiv form av mental träning och skriver du dagligen ser du snart vad hindrar och gynnar dig i det du vill. Det blir lättare att få koll på hur långt du har kommit i din personliga utveckling och få perspektiv på de lärdomar och framgångar du har gjort. Fundera inte så mycket på hur du skriver, låt det bli som det blir. Kom ihåg att det finns inga rätt och inga fel, inget bra, inget dåligt. Avsätt 5 minuter varje dag, gärna ungefär samma tidpunkt, se till att du får vara helt för dig själv. Ta dig gärna tid en gång i månaden och läs vad du har skrivit. Vad upptäcker du?

Intresseanmälan för Coaching

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Hur vill du bli kontaktad?

Ditt meddelande

Alla våra Coacher är certifierade av

Coaching med ICF Certifierade Coacher
Coaching med ICC Certifierade Coacher
Coaching med ICNLP Certifierade Coacher