Raeda Coaching » Jag ska börja röka

Jag ska börja röka

Häromdagen träffade jag en kvinna som slutat röka för ett tag sedan och vi pratade om vilka skillnader det är mellan att röka eller inte röka.

En sak som rökare är duktiga på är att ta pauser på jobbet. Det är inte så vanligt att en rökare skjuter upp sin rökpaus för att det är mycket att göra. Men hur gör vi andra som inte röker, tar vi våra pauser emellanåt? Jag tror att flertalet av oss tyvärr missar att ta pauser, byta arbetsuppgifter (om det går) eller arbetsställning.

Så nu har jag kommit fram till att det är dags att börja röka! Ja ärligt så menar jag inte att börja röka på riktigt. Jag menar att det är dags att ta en paus och gå ut för att sträcka mig, gå/stå och få friskluft ett par minuter. Det blir min ”rökpaus” så därför ska jag ”börja röka”.

2016-03-30T14:47:42+00:00Coaching, Nyheter|