Raeda Coaching » Mindfulness
Mindfulness2018-05-25T11:10:52+00:00

Mindfulness

Många av oss lever en stor del av vår vakna tid med autopiloten inkopplad och livet passerar förbi utan att vi riktigt märker det. Med mindfulnessträning kan du öka din förmåga att dagligen göra fler medvetna val, små som stora, för ökat välmående. Att bli mer medveten om vad du mår bra, respektive mindre bra av – vad som triggar igång tankar som leder till stress eller på andra sätt krokben, ökar din förmåga att föregå ”din autopilot”. Då kan du gradvis bygga upp ett tryggt inre ledarskap och stabil självkänsla. Dessutom kan tränad medvetenhet hjälpa dig att njuta och glädjas mer av ditt liv.

Det bästa sättet att förstå vad mindfulness är och vad det kan ge dig är att prova själv! Det kan du enkelt göra genom att vara med på en våra prova-på-dag med både praktisk träning och teoretisk kunskap.

Mindfulness Prova På

För dig som funderar på vad mindfulness är, om det kan vara något för dig eller helt enkelt bara är nyfiken. Mindfulness är till stora delar upplevelsebaserad, du kommer att få en självupplevd erfarenhet vad mindfulness är. Det bästa är att prova själv!

Boka vår prova-på-dag som innehåller både praktisk träning och teorier, vi pratar bland annat om:

 • Vad händer i hjärnan vid mindfulnessträning?
 • Meditationer – praktisk träning
 • Intention, Uppmärksamhet och Attityd.
 • Tanke/känsla/kropp
 • Hur kan jag fortsätta att träna?

Pris 595:- inkl fika.

Mindfulness på arbetsplatsen

Mindfulness – medveten närvaro, är ett effektivt verktyg för att få mer balans i sin arbetssituation och i sitt liv. Forskningsartiklar visar att effekter av Mindfulness bland annat är:

 • Minskad tankestress
 • Ökat fokus och större uppmärksamhet på det man gör
 • Förbättrad återhämtning
 • Ökad effektiviteten
 • Bättre kommunikation i arbetsgruppen
 • Större förmåga att möta och hantera förändringar

Vill ni utveckla en mer hälsofrämjande arbetsplats med mer stresståliga och gladare medarbetare genom Mindfulness på arbetsplatsen? Boka en 3-timmars föreläsning, en heldag med workshop i stresskunskap eller en återkommande veckokurs där teori varvas med övningar.

Priser enligt offert, tänk på att mindfulnesskurser ingår i Skatteverkets kriterier för avdragsgill friskvård.

Hör gärna av dig till oss om din arbetsplats är intresserad av hur man tränar återhämtning och att bättre fokusera i en stressig arbetsmiljö!

Läs mer om hur det går till och exempel av kursen.

RaedaCoaching i samarbete med Mindfulnesscenter.se

När du bokar hos oss erbjuder vi även

Delbetalning

Möjlighet till delbetalning utan ränta!

Vi erbjuder olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar och uppdrag. Du kan t.ex. dela upp din betalning i 6 eller 12 månader.

Det vi tänker, påverkar det vi känner, och det vi tänker och känner påverkar både våra egna och andras beteenden och upplevelser.

Alla tankar och beteenden har en struktur, en strategi. Förändra strategin och du får nya resultat. Korta övningar på 2 x 10 minuter per dag gör skillnad!

Mer Information Om Mindfulness På Arbetsplatsen

Arbetsmiljöverkets föreskrift 2015:4 har som syfte att bland annat hjälpa arbetsgivare att arbeta förebyggande mot stressrelaterad ohälsa som är ett globalt växande hälsoproblem.

Att träna mindfulness på arbetsplatsen innebär att effektiviteten och produktiviteten ökar, samtidigt som medarbetarna känner sig mindre stressade och får ökat fokus. Träningen förbättrar kommunikationen genom en ökad förmåga att lyssna på sig själv och varandra. Genom mindfulnessträning skapas också bättre förutsättningar för medarbetare att stärka förmågan till att känna glädje, empati och ökat välbefinnande.

Vid etablerad mindfulnessträning i arbetslivet visar forskning positiva effekter på:

 • Förbättrad koncentration
 • Ökad kreativitet
 • Ökad motivation
 • Förbättrade relationer
 • Ökad empatisk förmåga
 • Förbättrad balans arbete och privatliv

Hur går det till?

 1. Inspirationsföreläsning
  En föreläsning genomförs som ger kunskap om vad mindfulness är och vad träning i mindfulness kan ge för effekter vid stress och för återhämtning. Deltagaren får prova på mindfulnessövningar och får med sig verktyg för ett mer hållbart arbetsliv.
 2. Gruppträffar
  Mindfulnessinstruktören träffar gruppen ett antal gånger, beroende på kursupplägg som anpassas efter önskemål och behov. Instruktören leder deltagarna framåt med hjälp av teori, formell träning och vardagsövningar.
 3. Egen träning
  Med stöd av instruktören genomför deltagarna egen träning mellan träffarna med hjälp av ett internetbaserat träningsprogram.

För mer information kontakta oss!

Intresseanmälan för Mindfulness

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Hur vill du bli kontaktad?

Ditt meddelande

Alla våra Coacher är certifierade av

Coaching med ICF Certifierade Coacher
Coaching med ICC Certifierade Coacher
Coaching med ICNLP Certifierade Coacher