Raeda Coaching » Om oss
Om oss2019-10-29T13:46:04+00:00

OM OSS

Raeda Coachings mål är att hjälpa dig att utvecklas och växa för att nå de mål du själv satt/sätter upp. Vi har arbetat med personlig utveckling de senaste 20 åren och det är det vi kan bäst. Vare sig det gäller en personlig eller yrkesrelaterad utmaning så har vi verktygen för att skapa utveckling och nå konkreta resultat. Vårt mål är alltid att leda och underlätta utveckling och positiv förändring på arbetsplatser och i det privata livet och att skapa personligt och organisatoriskt välmående.

Mikael Holm Certifierad Coach inom Personlig Utveckling

Mikael Holm

Certifierad ICC Coach, teamcoach och NLP Trainer.
mikael@raedacoaching.se

Jag är nyfiken entreprenör, coach och medmänniska. Under min egen utveckling har jag flera gånger provat, och provar fortfarande, mina kompetenser på mig själv, just för att uppleva det som teoretiskt beskrivs. Summeringen av det blir att jag inte bara utbildar och läser mig till ny information, utan jag undersöker den även gärna praktiskt, på både gott och ont för mig och min hälsa. Jag tror på att vi alla kan utvecklas och har möjlighet till ett tryggt och balanserat liv, oavsett om det är privat eller i arbetsliv.

Jag lever efter tron och tilliten att vi alla har möjlighet och förmåga att åstadkomma vad vi vill, resurserna finns hos oss. Vi behöver bara bli mer medvetna om dem och hur vi ska använda dem. Min uppfattning är att begränsningarna bygger vi oftast själva upp i våra tankar. Vill du också ta del av mina idéer om våra tankar och verkligheten?

Margaretha GrönqvistMargareta Grönqvist Certifierad Coach inom Personlig Utveckling

Folkhälsovetare, Certifierad Livscoach, Mindfulnessinstruktör och NLP Practitioner.
margaretha@raedacoaching.se

Genom min egen hälsoresa med sina ups-and-downs har mina kunskapers och kompetensers strategier och verktyg provats steg för steg. Jag försöker leva som jag lär, även om det egentligen är enkelt är det inte alltid lätt och visst snubblar jag på min väg ibland. Det som har drivit, och som fortsätter att driva mig är en orubblig och passionerad tro på att var och en av oss både kan och förmår utveckla vår egen hälsoväg med inre lugn livsglädje och livsnjutning.

Är du nyfiken och vill veta mer delar jag gärna med mig av mina kunskaper.